Forstå din elregning

Én samlet regning fra NRGi Elsalg

NRGi Elsalg er dit elselskab, og det er hos os, du køber den strøm, der fysisk leveres til dig af dit netselskab – dem der ejer ledningsnettet og elmålerne i dit område.

 

Ifølge loven skal vi som dit elselskab opkræve betaling for alle de ydelser, der vedrører køb og levering af strøm på din adresse. Ud over betaling for den strøm, du forbruger, opkræver vi derfor også abonnement og betaling til dit netselskab samt en række afgifter til staten. De beløb, vi opkræver på vegne af andre, viderefaktureres selvfølgelig uden tillæg.

 

Specificeret elregning

Ønsker du en mere detaljeret elregning, kan du hos NRGi Elsalg vælge at få en specificeret elregning. Kontakt os her, så sørger vi for, at du fremover får tilsendt en specificeret elregning. Prisen er den samme – uanset hvad du vælger.

 

Står der NRGi Elsalg A/S eller NRGi Energi A/S i øverste højre på din elregning? Klik på det billede nedenfor, der passer til din elregning, så guider vi dig igennem elregningens enkelte poster

 

 

 

   

{{invoiceCtrl.price | number}} kr.
{{invoiceCtrl.consumption | number}} kWh

Din elregning består af {{invoiceCtrl.categories.length}} dele:
  • {{category.label}}
Beløb og forbrug er gennemsnittet for den almene elforbruger.
Bevæg musen over cirkeldiagrammet, og se det specifikke beløb.

Websitet bruger cookies til at huske dine indstillinger, til statistik og til at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies. Læs mere om NRGi's cookipolitik her.

OK