Altid attraktive priser

Uanset hvilket af vores produkter du vælger, sikrer vi dig en attraktiv elpris. 

 

Samtidig tilbyder vi et af markedets laveste abonnementer og én samlet regning på alt, der vedrører din elmåler.

Læs mere om vores priser og produkter her

Vi lever af glade kunder

Med mange års erfaring fra elbranchen har vi hos NRGi Elsalg de bedste forudsætninger for at rådgive og sikre dig den optimale elaftale.

 

Flere end 220.000 har allerede valgt NRGi som elleverandør, og vi gør hver dag vores allerbedste for at sikre vores kunder attraktive elpriser og hjælpe med råd og redskaber til at spare på elregningen.  

 

Vi lægger vægt på at tage ansvar og gøre en forskel - både for vores kunder og for miljøet. 

Læs mere om fordelene nedenfor

Følg dit elforbrug - uanset hvor du er

Mit NRGi samt på vores gratis app 'NRGi' til mobil og tablet kan du bl.a. se dine elregninger, følge dit elforbrug og sammenligne det med forbruget i lignende husstande.

 

Du kan du også bestille forbrugsrapporter og opsætte alarmer, der giver dig besked på e-mail og SMS, hvis forbruget pludseligt løber løbsk.  

 

Bemærk, ikke alle kunder hos NRGi Elsalg kan se forbrugsdata på Mit NRGi og på NRGi app.

Hvorvidt, du kan se forbrugsdata, afhænger bl.a. af

  • Dit netselskab
  • Din elmåler
  • Om vi har adgang til dine forbrugsdata fra
    datahubben (elmarkedets fælles database)
Læs mere om Mit NRGi

Lokalt engagement

Igennem vores sponsorater tilbyder NRGi både økonomisk ballast, kvalitativ sparring og en høj grad af aktivering - som vi eksempelvis har gjort med vores sponsorat af Aarhus Elite via konceptet NRGi for fa´n.


Tilskud til spillertøj

Mange af vores kunder er berørt af det store frivillige arbejde i sportsforeninger, og som en synlig værdiskabende støtte til dette arbejde har NRGi udloddet op til 100 portioner a’ 10.000 kr. til sportsforeninger i NRGi’s forsyningsområde.


Websitet bruger cookies til at huske dine indstillinger, til statistik og til at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies. Læs mere om NRGi's cookipolitik her.

OK